“Australian Open 2021”, në muajin shkurt

Asociacioni Ndërkombatar i Tenisit (ATP) edhe zyrtarisht ka shpallur kalendarin për vitin 2021 dhe ajo që bie në sy është orari i ndryshuar i “Australian Open”-it. Turneu i parë Gren Slem, tani do të zhvillohet nga 8 deri më 21 shkurt, ose tre javë më vonë nga afati standard i turneut të parë në kalendarin e ATP-së.

- Advertisment -

Poashtu rrisi ësthë se eliminatoret për këtë turne, do të zhvillohen në një kontinent tjetër dhe nikoqir do të jetë Doha, nga 10 e deri më 13 janar. Ndërkohë edhe pse ishte lajmëruar se mund të anulohet ATP KUPA, kjo nuk do të ndodh dhe i njëjti do të zhvillohet nga 1 deri më 5 shkurt.

LEXO EDHE:

Back to top button