TV Alsat dëshiron të jetë pranë qytetarëve. Në emisionet tona do sjellim raportime me përfshirje të qytetarëve. Na tregoni cilat janë temat që meritojnë më shumë vëmendje dhe përkushtimin e institucioneve. Plotësoni më poshtë pyetsorin dhe ne do ti përgjigjemi interesimit tuaj me raportime dhe debate.