Belgjikë, fermerët me 15 traktorë ‘zbarkojnë’ jashtë shtëpisë së kryeministrit, Alexander De Croo

Belgjikë, fermerët me 15 traktorë ‘zbarkojnë’ jashtë shtëpisë së kryeministrit, Alexander De Croo

Rreth 15 traktorë mbërritën në shtëpinë e kryeministrit belg Alexander De Croo në Flanders, mbrëmjen e së shtunës.

Në orën 22:30, raporton Het Laatste Nieuws, fermerët u drejtuan në shtëpinë e Alexander De Croo për ta takuar atë. Ai foli me ta duke shpjeguar lëvizjet e ardhshme në nivel federal dhe evropian.

Një orë më vonë fermerët u larguan. Sipas Het Laatste Nieuws, ata raportuan se kishin një diskutim konstruktiv dhe se kryeministri ishte miqësor ndaj tyre, por siç thanë ata veprimet e tyre nuk kanë mbaruar.

LEXO EDHE:

Back to top button