Biden “infekton” sërish Trump, ngatërron emrin e presidentit me Barack Obamën

Biden “infekton” sërish Trump, ngatërron emrin e presidentit me Barack Obamën

Donald Trump ngatërroi ish-presidentin Barack Obamën për Joe Biden gjatë një tubimi në Virxhinia, duke shkaktuar pyetje të mëtejshme në lidhje me moshën e kandidatit të mundshëm republikan për president që ka bërë një sërë gafash të tilla.

Ai gjithashtu vjen në një kohë shqetësimesh të ngjashme për Biden. Me respektivisht 77 dhe 81 vjeç, Trump dhe Biden janë njerëzit më të vjetër që kanë kandiduar për presidencën në historinë e SHBA.
“Putini ka aq pak respekt për Obamën, saqë ai ka filluar të flasë rreth fjalës bërthamore. Ju e keni dëgjuar atë. bërthamore. Ai ka filluar të flasë për armë bërthamore sot”, tha Trump.

Gafat e tjera të ish-presidentit amerikan përfshijnë ngatërrimin e rivales së tij republikane Nikki Haley me ish-kryetaren e Dhomës së Përfaqësuesve, Nancy Pelosi. 

LEXO EDHE:

Back to top button