Blinken do të udhëtojë në Arabinë Saudite

Blinken do të udhëtojë në Arabinë Saudite

“Ai do të diskutojë rritjen e ndihmës humanitare që po dërgohet në Gazë”, tha në një deklaratë zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Matthew Miller.

Gjithashtu, sekretari thuhet se do të theksojë rëndësinë e parandalimit të përhapjes së konfliktit dhe do të diskutojë rreth përpjekjeve të vazhdueshme për të arritur paqen dhe sigurinë e qëndrueshme në rajon, duke përfshirë një shtet të pavarur palestinez.

LEXO EDHE:

Back to top button