Counter-Strike 2 vjen me një veçori të cilën fansat e kishin kërkuar që nga dita e parë

Counter-Strike 2 vjen me një veçori të cilën fansat e kishin kërkuar që nga dita e parë

Pas 10 vitesh të gjata, fansat morën versionin e përditësuar të Counter-Strike: Global Offensive të vitit 2012 të quajtur Counter-Strike 2.

Loja ishte më e mirë se paraardhësi i saj pasi u bënë përmirësime të mëdha teknike dhe u përdor një motor i ri i lojës.

Por siç shkruajnë mediat e huaja, loja kishte gjithçka, por mungonte një veçori shumë e rëndësishme: “modalitetin për majtakë”.

Lojërat e njohura si Valorant e kanë pasur këtë veçori që nga fillimi dhe ishte shumë e pazakontë që Valve të mos e shtonte këtë veçori pasi ishte i disponueshëm në CS:GO.

Më në fund, pritja ka mbaruar pasi një Counter-Strike 2 e re ka shtuar këtë veçori.

Kështu, me përditësime të vazhdueshme, Valve ka punuar shumë për të krijuar një përvojë më të mirë të lojërave për lojtarët pasi loja kishte një fillim të vështirë.

Shumë rregullime janë bërë në këtë përditësim, duke përfshirë rikthimin e sistemit të monitorimit kundër mashtrimit Overwatch.

LEXO EDHE:

Back to top button