Dashnorja i hyri në dasëm, nusja e vërtetë mbeti e shtangur

Ishte e dashura e dhëndrrit ajo që vendose të vishte vellon për të prishur dasmën e të dashurit të saj. Vajza me vello futet në sallë, ndërsa dhëndrri përpiqet ta ndalojë atë.

Më pas ajo i afrohet nuses dhe përpiqet t’i thotë diçka. Gjatë gjithë kohës dëgjohet zhurma e njerëzve të mbledhur, të cilët nuk e kishin aspak të qartë se çfarë po ndodhte atje. Nusja, çuditërisht, qëndron pa lëvizur gjatë gjithë kohës dhe nuk ka reaguar ndaj të dashurës së burrit të saj.

Vajza që tentoi të ndalonte dasmën, ishte në një lidhje me dhëndrin prej shumë vitesh, por megjithatë ai vendosi të martohej me vajzën që kishte njohur vetëm pak muaj para dasmës.

LEXO EDHE:

Back to top button