Dhuna ndaj grave në Pollog! Histori tronditëse, sonte në Programin 200

Dhuna ndaj grave në Pollog! Histori tronditëse, sonte në Programin 200

Programi 200 që transmetohet sonte në Alsat në ora 22:00, sjell historitë e dy grave nga Tetova që me vite janë dhunuar fizikisht, seksualisht dhe kërcënuar me jetë nga burrat e tyre. Në rrëfimet e tyre të trishta për gazetaren Semra Musai, dy gratë nga Tetova flasin për torturat e përjetuara dhe vendimin për të braktisur shtëpitë. Rrëfimet e tyre të plota, do të transmetohen sonte në ora 22:00, në Alsat, në Progamin 200 me gazetaren Semra Musai.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button