Dy mbledhje të Komisionit juridiko-ligjvënës

Dy mbledhje të Komisionit juridiko-ligjvënës

Në Kuvend sot do të mbahen dy mbledhje të Komisionit juridiko-ligjvënës, ndërsa në njërën prej tyre do të bisedohet për Propozim ligjet për pagesë të kompensimit në të holla të viktimave nga veprat penale me dhunë dhe për plotësim të Ligjit për material reproduktiv nga llojet pyjore të drunjve.

Në rendin e ditës është edhe Propozimi për vendimin për përcaktimin e masës së dëmshpërblimit për presidentin dhe anëtarët e Këshillit Kombëtar të Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor.

LEXO EDHE:

Back to top button