Është shpëtimtari më i mirë për mëlçinë dhe përmirëson tretjen
Është shpëtimtari më i mirë për mëlçinë dhe përmirëson tretjen

Në mjekësinë tonë popullore ka pije të ndryshme që ndikojnë pozitivisht në organizëm. Një nga më të famshmit është uji i rrushit të thatë. Pija me rrush të thatë mund të bëhet shpejt një zakon, sepse në vetëm pak ditë do të vini re ndryshime në trupin tuaj.
Pastron mëlçinë dhe përmirëson tretjen.
Ndihmon në eliminimin e substancave të dëmshme nga trupi dhe pastron mëlçinë, përmirëson tretjen, zvogëlon acidin e stomakut, përshpejton humbjen e peshës dhe siguron energji.
Ju duhen 400 ml ujë dhe 150 gramë rrush të thatë. Nëse është e mundur, zgjidhni rrush të thatë më të errët sepse janë natyralë, shkruan Krstarica.
Si përgatitet?
Lëreni ujin të vlojë dhe më pas shtoni rrushin e thatë që e keni larë mirë më parë. Ziejeni për 20 minuta. Kullojeni dhe pijeni.
Mund të hani edhe rrush të thatë.
Nëse dëshironi një efekt më të fortë, lini rrushin e thatë në ujë në sobë gjatë natës. Në mëngjes kullojeni ujin dhe ngroheni para se ta pini. Kjo pije pihet një herë në muaj për 4 ditë. Lëngu pihet përnjëherë, gjithmonë me stomak bosh të paktën gjysmë ore para mëngjesit.