FC Shkupi do të drejtohet nga trajneri turk

Skuadra e FC Shkupit, do të drejtohet nga turku Hasan Ozer. Bëhet fjalë për trajner që më parë ka punuar te skuadra e Çelikut në BeH,ndërsa më parë ka punuar te disa skuadra turke si asistent (Kajzeri, Rize, Bursa dhe Gaziantep).

Ozan do të fillojë me punë më 8 janar , kur është planifikuar edhe grumbulimi i parë. Përgatitjet skuadra e FC Shkupit do të nis në Dojran, ku është planifikuar të zhvillohet faza e parë.

LEXO EDHE:

Back to top button