Fetel: Hamilton, më i miri në epokën tonë

Sebastian Fetel ka përgëzuar Luis Hamilton për titullin e shtatë kampion bote në Formula 1 që piloti britanik arriti në garën e Turqisë. Dy pilotë që janë rivalë të fortë në pistë, por edhe miq. “

Mendoj se ai është piloti më i mirë i epokës tonë”, tha Fetel.

Pavarësisht kësaj, Fetel mendon se Mihael Shumaher mbetet ikona e këtij sporti.

Për mua, Mihael do të jetë gjithnjë më i miri në këtë sport. Luis barazoi gjithçka që Mihael kishte arritur dhe që dukej e pamundur. Mendoj se e meriton gjithçka ka arritur në pistë”, u shpreh Fetel.

LEXO EDHE:

Back to top button