Filipçe: Pika e vaksinimit “Boris Trajkovski” do të mbyllet

Pika e vaksinimit “Boris Trajkovski” do të mbyllet në gusht dhe vaksinimi do të vazhdojë vetëm në pikat e vaksinimit, tha Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce. Siç shpjegoi ai, qendrat mjekësore tashmë mund të shërbejnë vetë nevojat për vaksinim pa pasur më nevojë për një qendër të tillë.

- Advertisements -

“Në gusht, ne do të vazhdojmë me vaksinimin në pikat e kontrollit brenda qendrave shëndetësore. I gjithë procesi do të zhvillohet në qendrat shëndetësore dhe vaksinimin në terren”, tha Filipce.

LEXO EDHE:

Back to top button