Filozofi shqiptar për ikjen e qytetarëve nga vendi: Shteti ka dështuar

Filozofi shqiptar për ikjen e qytetarëve nga vendi: Shteti ka dështuar

Filozofi Sead Zimeri, sonte në Programi 200 me Nazim Rashidin, ka folur edhe për ikjen e qytetarëve nga vendi, shkruan Alsat.

Ai këtë ikje nuk e ka lidhur vetëm më çështjen ekonomike, por sipas tij, arsye edhe më e fortë është dëshpërimi dhe humbja e shpresës.

“Çështja e ikjes së sqytetarëve të Maqedonisë, por edhe shqiptarëve në tërësi, është problem i madh. Por kjo nuk lidhet vetëm më çështjen e vjedhjes së shtetit, mendoj se aryse kryesore është vjedhja e të ardhmes së qytetarëve tonë. Pasi që, një qytetar që e mer valigjen e ikë nga shteti është i dëshpëruar, është pa shpresë, sepse shteti ka dështuar”, tha Zimeri./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button