Forcat britanike mund të vendosen në terren për të ndihmuar në dërgimin e ndihmave në Gaza

Forcat britanike mund të vendosen në terren për të ndihmuar në dërgimin e ndihmave në Gaza

Trupat britanike mund të vendosen në terren të Gazas për të ndihmuar në dërgimin e ndihmave përmes një rruge të re detare, ka mësuar BBC.

Shtetet e Bashkuara thanë se asnjë forcë amerikane nuk do të dilte në breg dhe një “palë e tretë” e paidentifikuar do të drejtonte kamionë përgjatë një rruge lundruese në plazh.

Burimet e Whitehall thanë se nuk ishte marrë asnjë vendim dhe çështja nuk kishte kaluar ende në tryezën e kryeministrit.

Ministria e Mbrojtjes dhe ushtria izraelite nuk pranuan të komentojnë.

LEXO EDHE:

Back to top button