Foshnja e parë e vitit 2023 lindi një minutë pas mesnate

Foshnja e parë e vitit 2023 lindi një minutë pas mesnate

Në Klinikën Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë në Shkup në ora 00:01 ka lindur foshnja e parë në vitin 2023.

Fëmija është mashkull, peshon 3720 gram dhe është i gjatë 51 centimetra.

Nëna e foshnjës është Stojanka Panajotova nga Koçani.

LEXO EDHE:

Back to top button