Fotografi e rrallë e Anton Çettës

Fotografi e rrallë e Anton Çettës

Më 3 janar 1920 në Gjakovë lindi Anton Çetta (në foto mbi kali), shkrimtari, profesori i letërsisë dhe patrioti i madh shqiptar, i njohur për pajtimin e gjaqeve në Kosovë gjatë viteve ’90.

LEXO EDHE:

Back to top button