Fotografi e rrallë e Gjergj Fishtës dhe Ernest Koliqit

Një foto e rrallë.

- Advertisements -

Poeti i madh Gjergj FIshta (ulur) dhe shkrimtari Ernest Koliqi (i dyti nga djathtas) me miq.

Foto kredit Niko Kotherja.

LEXO EDHE:

Back to top button