Francezi thyen rekord, eci 2 km në një tel

Francezi thyen rekord, eci 2 km në një tel

Një francez ka thyer një rekord botëror duke ecur rreth 2 kilometra në një tel të lartë në Mont-Saint-Michel në Francë. Nathan Paulin, i cili bëri bujë në 2017-ën kur eci në një gjatësi të madhe në një tel midis Sheshit Trocadero të Parisit dhe Kullës Eiffel, vendosi një rekord të ri për ecjen në vijën kryesore kur eci një distancë rreth 2 kilometra mbi Mont-Saint-Michel, që është vend i trashëgimisë botërore të UNESCO-s në Francë.

Paulin tha se është “pothuajse e pamundur” të përshkruhet ndjesia e ecjes në vijën e gjatë të lartë. “Ndonjëherë ndihem shumë i fuqishëm kur e bëj këtë, por ndonjëherë ndihem shumë i vogël dhe ndihem sikur nuk jam asgjë. Të jem në gjendje ta bëj këtë më bën të ndihem i lirë”, tha ai.

LEXO EDHE:

Back to top button