Ganiu: Garazhet në kate mbeten prioritet, problemi te planet detale

Ganiu: Garazhet në kate mbeten prioritet, problemi te planet detale

Visar Ganiu sonte në emisionin “Rruga drejt” tha se komuna e Çairit e ka prioritet ndërtimin e garazheve në kate, por që ligji është bllokuar në qeveri.

“Problemi te planet detale dhe kur të kalojë ky plan, ne nuk mund të zgjedhim ose me partneritet, ose komuna ta ndërtojë vetë, ose atë tokë ta shes, me dedikim që personi që e blen të ndrëtojë garazhe në kate. Por ligji është bllokuar nga pushteti qendrorë”, tha Visar Ganiu.

Ai shtoi se zgjidhja e vetme dhe më se e nevojshme e komunës së Çairit janë garazhet në kate./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button