Hidhini një sy skuterit të motorizuar që u prodhua në vitin 1915

Hidhini një sy skuterit të motorizuar që u prodhua në vitin 1915

Autoped ishte një skuter i hershëm i motorizuar i prodhuar nga Autoped Company e Long Island City, Nju Jork nga 1915 deri në 1922.

Ky mjet operohej me drejtuesin që qëndronte në një platformë me goma 10 inç dhe drejtonte mjetin duke përdorur vetëm dorezat, duke i shtyrë përpara dhe duke i tërhequr.

Pas kalimit, kolona e drejtimit paloset në platformë për ruajtjen e lehtë të skuterit. Motori ishte i ftohur me ajër, mbi rrotën e përparme.

LEXO EDHE:

Back to top button