Transferimet, NBA dënoi Çikagon dhe Majamin

Drejtuesit e NBA-së, mbyllën hetimet për transferimet e dyshimta dhe dënuan skuadrat e Çikago Bulls dhe Majami Hit, të cilave do tu merret e drejta e zgjedhjes në DRAFT-in e ardhshëm të NBA-s.

Transferimi i Lonzo Boll nga Nju Orlinsi te Çikago dhe Kajll Lauri-t nga Toronto te Majami, janë mbyllur vetëm disa minuta, pasi që ka filluar merkatoja në NBA.

Kjo sipas drejtuesve të NBA-së, ka dhënë sinjale se palët janë marë vesh para se të nis zyrtarisht afati i bisedmeve dhe transferimeve të basketbollistëve. Vitin e kaluar, Millouki arriti marrëveshje të parakohshme me Bogdanoviqin, të cilën më vonë, drejtuesit e NBA-s, e shfuqizuan dhe Milluokin e dënua me gjobë të lartë, në të holla.

LEXO EDHE:

Back to top button