Inteligjenca artificiale e Google jep përgjigje të çmendura, këto janë më qesharakët

Inteligjenca artificiale e Google jep përgjigje të çmendura, këto janë më qesharakët

Google këshillon përdoruesit të mos pinë duhan gjatë shtatzënisë, të gatuajnë me ngjitës dhe të hanë gurë. Domethënë, mjeti i kërkimit dikur më i besuar së fundmi pësoi një ndryshim të rëndësishëm duke vendosur AI Overview, pra përgjigjet e bazuara në inteligjencën artificiale, mbi rezultatet e tjera të kërkimit për shumë pyetje.

Ndërsa kjo nuk është e mirë për botuesit që fitojnë para nga njerëzit që klikojnë në faqet e tyre të internetit, është një lajm edhe më i keq për përdoruesit pasi atyre u ofrohen informacione krejtësisht të rreme.

Këto janë disa nga përgjigjet më qesharake që AI i Google u ka dhënë pyetjeve të përdoruesve.

“Mund ta lini qenin në një makinë të nxehtë.”

 

LEXO EDHE:

Back to top button