Jepen shpërblimet shtetërore “Shën Klimenti i Ohrit” për vitin 2022

Jepen shpërblimet shtetërore “Shën Klimenti i Ohrit” për vitin 2022

Shpërblimet shtetërore “Shën Klimenti i Ohrit” për vitin 2022 për realizimet shumëvjeçare në sferën e edukimit, arsimit, kulturës, artit, shëndetësisë, mbrojtjes dhe avancimit të mjedisit njerëzor dhe në veprimtarinë sociale në vend sot ju dhanë profesorit universitar prof.dr. Afrim Osmani, shkrimtares dhe akademikes Vllada Urosheviq dhe artistit të artit figurativ Ismet Ramiçeviq dhe kardiokirurgut prof.dr. Sashko Jovev.

Në emër të fituesve foli akademiku dhe shkrimtari Urošević, i cili shprehu shpresën se afrimi, besimi i ndërsjellë dhe shprehja e vullnetit të mirë për të kuptuar tjetrin tregojnë dhe do të dëshmojnë akoma justifikimin dhe përshtatshmërinë e tyre të thellë dhe se ato do të realizohen përmes rezultateve që do sillni atyre mirëqenie.

LEXO EDHE:

Back to top button