Kaq gjoba u shqiptuan dje në Shkup

Kaq gjoba u shqiptuan dje në Shkup

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 160 gjoba, nga të cilat 13 sanksione për drejtim mjeti pa patentë shofer, 10 masa për parakalim të kundërligjshëm, 8 sanksione për kalim të sinjalit të mbyllur (semafor të kuq), shtatë masa për ngarje nën ndikimin e alkoolit.

Pesë gjoba janë shqiptuar për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër sanksione për vendosjen e filmave të pacertifikuar (xhama të lyer), katër masa për mospërdorim të rripit të sigurimit.

Vazhdojnë kontrollet e aksionit të intensifikuar, njoftoi MPB-ja dhe u bëri thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e qarkullimit rrugor për rrugë më të sigurta.

LEXO EDHE:

Back to top button