Kërçova: Muamed Sejdini, personalitet i vitit

Numri një i futbollit vendor, Muhamed Sejdini, është shpallur personalitet i vitit nga Komuna e Kërçovës për vitin 2020.  Kryetari I komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, I dha këtë çmim Sjdinit, për shkak të suksesit të madh të përfaqësueses së Maqedonisë, e cila për herë të parë në historikun e saj do të luaj në një Europian të futbollit.

- Advertisment -

Numri 1 i Kërçovës, e shpall Muamed Sejdinin si personalitet i vitit, për shkak meritave të veçanta dhe kontributit në arritjen e kualifikimit të përfaqësueses së Maqedonisë në EURO2021, si dhe në promovimin e frymës sportive

Sejdini me shumë gjasa do të udhëheq FFM edhe në 4 vite të tjera, duke pasur parasyh se është kandidati i vetëm për president të Federatës së Futbollit në vend.

LEXO EDHE:

Back to top button