Kështu shkruhet në një postim në grupin në Facebook, skenë bizare nga plazhi Ada Bojana në Ulqin, shpërthejnë shakatë

Një pamje që definitivisht nuk shihet shpesh.

“Përshëndetje djema, sapo gjeta dikë që mungon.”

Kështu shkruhet në një postim në grupin në Facebook që mbledh adhuruesit e plazhit Ada Bojana (Ishulli i Bunës) në Mal të Zi.

Poshtë këtij komenti ndodhet fotografia: dhëmbë artificial që dikush i ka hedhur në plazh.

Dhe menjëherë kanë shpërthyer komentet humoristike për shkak të gjetjes së pazakontë në plazhin e njohur nudist të Ulqinit.

“Dikush e paska kuptuar bukfalisht se duhej të hiqnin gjithçka që kishin veshur”, shkroi një komentues.

LEXO EDHE:

Back to top button