Kjo erëz do t’ju shpëtojë nga dhimbja e kokës dhe migrena

Kjo erëz do t’ju shpëtojë nga dhimbja e kokës dhe migrena

Dhimbjet e kokës dhe migrena janë një ndjenjë e pakëndshme për çdo person. Ato mund të vijnë nga shumë arsye.

Megjithatë, rezultati mbetet gjithmonë i njëjtë dhe është i pakëndshëm për atë që e përjeton. Mos nxitoni të vizitoni farmacinë më të afërt për të marrë ilaçe kundër dhimbjeve pasi zgjidhjen mund ta jepni vetë dhe sigurisht me ndihmën e një erëze të vetme.

 

Një studim përfshiu 100 njerëz që vuanin nga migrena dhe u trajtuan ose me 50 mg sumatriptan, një substancë e përdorur për trajtimin e migrenës, ose me 250 mg pluhur xhenxhefili.

LEXO EDHE:

Back to top button