Komisioni parlamentar do të diskutojë çështjen “Onishçenko” dhe kërcënimet me bombë

Komisioni parlamentar do të diskutojë çështjen “Onishçenko” dhe kërcënimet me bombë

Sot në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut do të mbahet seanca e komisionit për sistemin politik dhe marrëdhëniet ndërmjet bashkësive dhe për mbikëqyrjen e punës së Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Agjencisë për Inteligjencë.

Komisioni për mbikëqyrjen e punës së ASK-së dhe AI-së duhet të mbajë dy seanca. Në seancën e parë do të shqyrtojë rolin e Agjencisë për Siguri Kombëtare për rastin “Oshniçenko”.

Pas përfundimit të kësaj seance, anëtarët e Komisionit do të zhvillojnë një seancë të re lidhur me Informimin për aktivitetet e ndërmarra nga Agjencia e Sigurisë Kombëtare në lidhje me zhvillimet aktuale me raportimet për bomba të vendosura në shkolla, qendra tregtare dhe objekte të tjera.

LEXO EDHE:

Back to top button