Komo me Cesk Fabregasin ngjitet në Seria A

Skuadra e Komo-s është ngjitur në Serie A pas 21 vitesh së bashku me Parmën, që siguroi inkuadrimin një javë më parë.

Parma ka siguruar tashmë vendin e parë dhe do të jetë në Serie A sezonin e ardhshëm së bashku me Komo-n dhe një klub të tretë që do të vendoset në “Play-Off”. Suksesi i Komos patjetër që buron nga trajneri Cesk Fabregas, i cili ishte çelësi i këtij suksesi.

Ai e përfundoi karrierën e tij pikërisht në qytetin buzë liqenit, duke marrë detyrën e trajnerit më pas. Ndërkohë, në fushë, asnjë lojtar nuk ka shënuar më shumë se Patrick Kutrone (14), i cili iu bashkua ekipit të qytetit të tij në një marrëveshje trevjeçare në fillim të sezonit 2022-23.

LEXO EDHE:

Back to top button