Kovaçevski: Një investitor grek i interesuar për ndërtimin e një impianti gazi në vend

Kovaçevski: Një investitor grek i interesuar për ndërtimin e një impianti gazi në vend

Një investitor grek ka shprehur interes për ndërtimin e një impianti të gazit në Maqedoninë e Veriut, tha kryeministri Dimitar Kovaçevski, i cili sot ndodhet për një vizitë pune në Greqi në lidhje me krizën globale energjetike.

“Është shpallur një investim nga një investitor grek, një termocentral i madh me gaz, me kapacitet deri në 200 megavat. Analizat tashmë kanë filluar dhe sapo të përfundojnë, ky investim do të mund të paraqitet në Qeveri dhe Parlament”, tha Kovaçevski.

LEXO EDHE:

Back to top button