Kuvend, vazhdon debati për pakon e ligjeve për korridoret

Kuvend, vazhdon debati për pakon e ligjeve për korridoret

Kuvendi në mesditë duhet të vazhdojë seancën e 115-të, në kuadër të së cilës në mesin e pikave është edhe pakoja e ligjeve për ndërtimin e korridoreve 8 dhe 10-D. Në të njëjtën kohë në Komisionin Parlamentar për Çështje Evropiane duhet të vazhdojë debati për ndryshimet dhe plotësimet në Ligjin për ndërtim me procedurë të shkurtuar.

Deputetët dje pasdite në seancën plenare e përfunduan debatin për propozim-ligjin, për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhëniet e punës, i cili është pjesë e pakos së ligjeve për ndërtimin e korridoreve, ndërsa votimi do të caktohet shtesë.

LEXO EDHE:

Back to top button