LAMM: Nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi

LAMM: Nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se komunikacioni në vend po zhvillohet pa pengesa dhe në rrugë të lagështa.
Komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensitet mesatar.

“Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi”, thuhet në njoftimin e LAMM-së, nga ku rekomandojnë për kujdes me shpejtësinë e automjeteve, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

LEXO EDHE:

Back to top button