Lefkov: Në takim të flitet dhe për Kodin zgjedhor dhe zgjedhjet e parakohshme

Lefkov: Në takim të flitet dhe për Kodin zgjedhor dhe zgjedhjet e parakohshme

Përfaqësuesi i VMRO-DPMNE-së, Mile Levkov, sonte në emisionin “Rruga drejt” në Alsat M, tha se ata si parti do të mbështesin ndryshimet në kodin zgjedhor, domethënë mbështesin iniciativën për një Njësi zgjedore.

“Ndryshimet në kodin zgjedhor, për të cilat po flasin partitë e vogla, ndoshta këto janë kushtet ideale për të krijuar modelin më të mirë në të cilin do të përfaqësohen në mënyrë adekuate interesat e qytetarëve në kuvend”, tha Mile Levkov.

Ai shtoi se ndoshta pikërisht tani është mirë të flitet për zgjedhje të parakohshme parlamentare./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button