Liga e tretë Arabe kërkon futbollist, paga është marramendëse

Përmes portalit spanjoll “Futbol Jobs” mësohet për një ofertë fantastike për ata që duan të shkojnë të luajnë në divizionin e tretë të vendit arab.

Pas fuqizimit të Ligës Saudite Pro, Arabia Saudite dëshiron të pasurojë edhe kategoritë më të ulëta. Dhe, për këtë arsye, ka publikuar këtë njoftim në platformë, duke kërkuar lojtarë që kanë pasur “eksperiencë në kampionate të të njëjtit nivel” dhe që “janë të lirë”.

Aty mund të luajnë edhe ata që kanë bërë të paktën 10 paraqitje në sezonin e fundit. Kushdo që plotëson të gjitha këto kërkesa mund të aplikojë. Paga është vërtet marramendëse: nga 6 mijë deri në 20 mijë dollarë në muaj. Kjo varet qartë nga pozicioni dhe CV e lojtarit që do të aplikojë.

Sulmuesit do të ishin të destinuar të fitonin më shumë, por kompensimi për mesfushorët dhe mbrojtësit është gjithashtu i rëndësishëm. Nëse dikush është i interesuar, thjesht lidhuni me platformën dhe dorëzoni aplikacionin e tij.

LEXO EDHE:

Back to top button