Llogaritni “numrin e shpirtit” duke përdorur emrin dhe mbiemrin tuaj: Një numër është i destinuar për sukses të jashtëzakonshëm

Llogaritni "numrin e shpirtit" duke përdorur emrin dhe mbiemrin tuaj: Një numër është i destinuar për sukses të jashtëzakonshëm

Numerologjia është shkenca e ndikimit të numrave në fat, dhe e ka origjinën në kohët e lashta. Do të na ndihmojë të mësojmë më shumë për llojin tonë të personalitetit, do të na tregojë të metat dhe virtytet tona, pikat e forta dhe të dobëta.

Një nga këta numra të rëndësishëm është “numri i shpirtit”. Ajo tregon dëshirat tuaja të vërteta, të cilat mund të mos i shihni të verbuara nga përgjegjësitë tuaja të përditshme. Për ta llogaritur atë, duhet të shtoni vlerat numerike të zanoreve të emrit dhe mbiemrit tuaj. Nëse rezultati është një vlerë dyshifrore, atëherë shtoni numrat. Si rezultat, do të arrini në një numër që do të karakterizojë thelbin dhe aspiratat tuaja, bazuar në qëllimin tuaj.

Kuptimi i zanoreve në emra dhe mbiemra:

A – 1, E – 5, I – 9, O – 6, U – 3

Për shembull: Ana Jovanovska – (a-a-o-a-o-a)
1+1+6+1+6+1 është 16
Më pas ju shtoni 1+6 dhe merrni 7 – dhe ky është numri i shpirtit.

Numri i shpirtit – 1

Pronarët e njësisë janë nën mbrojtjen e Diellit. Ai i jep njeriut forcë, rezistencë dhe fleksibilitet. Shpirti drejtohet vazhdimisht lart. Një person i tillë mund të arrijë sukses në çdo fushë nëse refuzon dyshimet që i lindin. Ata konsiderohen gjithmonë më shumë. Njerëzit përreth jush, duke luftuar vetë betejat e tyre, do të përpiqen t’ju çojnë në rrugë të gabuar. Ju nuk keni nevojë të dëgjoni këshillat e askujt. Është e rëndësishme të besoni në veten tuaj dhe në univers.

Numri i shpirtit – 2

Ju jeni nën kujdesin e Hënës. Kjo tregon një natyrë paqësore. Atuti juaj është diplomacia dhe taktika. Pasiviteti i jashtëm flet për stabilitetin e brendshëm të një personi. Keni nevojë për dikë që të mbështesë idetë tuaja dhe do t’i realizoni ato. Pavarësisht dëshirës tuaj të fortë për të pasur një shok, ju keni një nevojë të fortë për të mbrojtur botën tuaj nga sytë kureshtarë. Humori dhe përvojat melankolike mund të ndikojnë në shëndetin. Ju duhet vazhdimisht të relaksoheni dhe të rimbushni energjinë tuaj. Meditimi dhe sportet janë perfekte për këtë. Shmangni konfliktet për të qëndruar të ekuilibruar. Ëndërrimi i tepërt dhe mungesa e logjikës mund t’ju bëjnë të çuditshëm. Detyra kryesore është të mësosh vendosmërinë dhe të fillosh rrugën e vetënjohjes.

Numri i shpirtit – 3

Trines drejtohen nga Jupiteri, i cili ju jep aktivitet dhe aftësi për të kontrolluar veten. Punoni për të mirën e së ardhmes, në mënyrë që në të ardhmen të flitet për ju. Shpesh e dini se çfarë dëshironi që nga fëmijëria dhe shkoni drejt qëllimit. Pronari i një numri të tillë shpirtëror mund të rritet në një atlet të mrekullueshëm, i cili do të jetë me fat të dalë nga kujdesi prindëror dhe të shpërthejë në botën e madhe. Njerëz të tillë absolutisht nuk dinë të pushojnë. Për shkak të kësaj, tensioni dhe stresi i akumuluar mund të ndikojnë në shëndetin tuaj. Treshtarët janë besnikë ndaj ideve të tyre dhe respektojnë traditat familjare. Ata madje mund të kontrollojnë gjysmën e tyre tjetër. Nuk ka nevojë të përfshihemi në argumente boshe. Mësoni të jeni të durueshëm dhe mos e shpërdoroni veten.

Numri i shpirtit – 4

Ky numër drejtohet nga planeti hije Rahu (nga astrologjia Vedike). Në thelb, ju jeni gjithmonë në kërkim të argëtimit sepse jeni të mërzitur dhe mund të jeni pesimistë. Për shkak të kësaj, ju jeni të zemëruar me të gjithë botën dhe mund ta transferoni atë tek të dashurit tuaj. Prandaj është më mirë të punosh në vetmi. E vetmja gjë që ka rëndësi për ju është puna. Është edhe më mirë nëse është ajo që dëshironi vërtet. Atëherë ju hiqni dorë me guxim nga e gjithë bota dhe arrini zhvillimin e karrierës. Ju jeni të durueshëm dhe të guximshëm, kështu që mund të jeni një udhëheqës ose avokat i mirë. Kur je i ri, mund të jesh një shpenzues i madh. Prandaj, është e nevojshme të mësoheni me kursimin.

Numri i shpirtit – 5

Pesë mbrohen nga Mërkuri. Nuk jeni të prirur të nxitoni në ndonjë aventurë dhe më pas të përballeni me pasojat për një kohë të gjatë. Pasuria kryesore është dinake dhe zgjuarsi. Falë intuitës suaj natyrale, ju i kuptoni mirë njerëzit. Jeni të tërhequr vazhdimisht për të provuar në shumë fusha. Keni aftësi të shkëlqyera oratorie dhe nuk jeni të prirur të flisni nga afër me askënd. Ju rrezatoni optimizëm dhe keni aftësinë për të manipuluar. Ju duhet të mësoni të respektoni dëshirat e të tjerëve dhe të jeni në gjendje të dëgjoni.

Numri i shpirtit – 6

Venusi kujdeset për ju. Është numri i një personi krijues dhe të dashur. Poezia, muzika dhe fotografitë e bukura janë ato që ju rrethojnë vazhdimisht. Shpesh ndjeni nevojën për të shijuar bukurinë. Arti, hiri dhe diplomacia ju ndihmojnë të arrini majat e krijimtarisë. Ju jeni në gjendje të infektoni të gjithë rreth jush me energjinë e krijimit. Megjithatë, ju mund të hiqni dorë shpejt nëse gjërat nuk shkojnë ashtu siç dëshironi. Kështu që ju duhet të punoni për të qenë të organizuar dhe për t’i bërë gjërat.

Numri i shpirtit – 7

Njerëzit me një numër shpirti shtatë janë nën ndikimin e planetit hije Ketu. Ky është një numër i shenjtë që përfaqëson numrin e ditëve në javë, ngjyrat e ylberit, shënimet e kështu me radhë. Është baza e universit. Njerëz të tillë kanë njohuri të shenjtë për këtë botë. Ata kanë zhvilluar intuitë dhe kreativitet. Romantizmi dhe sentimentalizmi janë të natyrshëm. Një mënyrë jokonvencionale e të menduarit ju ndihmon të gjeni çelësin e duhur për zgjidhjen e çdo problemi. Lavdërimi është i rëndësishëm për javën, përndryshe ata mund t’i varin vetes një tufë kompleksesh. Prandaj, vetëkritika e shpeshtë çon në pavendosmëri. Ju duhet të ndaloni së shikuari veten, të gjykoni pamjen tuaj dhe të mendoni për mendimet e të tjerëve.

Numri i shpirtit – 8

Numri tetë ndikohet nga Saturni. Ju shmangni kompanitë e mëdha, përpiqeni për mirëqenien materiale dhe kryesisht e arrini atë. Jeni të orientuar filozofikisht dhe vazhdimisht flisni për jetën, duke çuar në një ngërç emocional. Të tetat janë vetëm. Ju shpesh i gjykoni të tjerët sipas standardeve tuaja dhe nuk i merrni parasysh rrethanat. Dhe ndoshta ju thjesht dukeni të ashpër. Ju jeni të vetmuar që përfitoni sa më shumë nga ajo që u jepet. Ju përballeni me sukses me rolin e menaxherit të kompanive të mëdha dhe arrini sukses në biznes. Nëse jeni në humor të mirë, mund të ndihmoni të tjerët. Mësoni të komunikoni dhe të bëni miq.

Numri i shpirtit – 9

Të nëntë janë njerëz nga Marsi. Këta janë persona të zhvilluar intelektualisht që dinë të gjitha sekretet e ekzistencës. Çdo gjë në rrugën e tyre është e hapur për ta. Nëntë nuk kanë vetëm potencial mendor, por edhe fizik. Ata që janë në shoqërinë e nëntë në çdo fushë bëhen të njohur. Publiku në mënyrë të pashmangshme tërhiqet nga shkëndija e shpirtit të tyre. Pavarësisht gjithçkaje, njerëzit me këtë numër shpirti nuk mund të vendosin për një qëllim dhe rrugë për një kohë të gjatë, për shkak të së cilës ata zemërohen dhe bëhen të pakënaqur me veten e tyre. Këshilla është të mos shpenzoni shumë energji për vetë-analizë.

LEXO EDHE:

Back to top button