Më 27 dhjetor 1904, në Vjenë u krijua shoqëria ‘Dija’

Më 27 dhjetor 1904, në Vjenë u krijua shoqëria ‘Dija’. Themeluesit e saj ishin intelektualët e mëdhenj shqiptarë, Gjergj Pekmezi dhe Hilë Mosi.

LEXO EDHE:

Back to top button