Mjegull në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit, komunikacioni po zhvillohet pa probleme

Mjegull në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit, komunikacioni po zhvillohet pa probleme

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë me lagështirë.

Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullës prej 25-50 metra në rrugën Tetovë – Kodrën e Diellit dhe deri në 100 metra në rrugën Kumanovë – Kriva Pallankë.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button