МАКЕДОНИЈА

Би можело ли да има нова лидерска? Еве што вели Ковачевски

Премиерот Димитар Ковачевски засега не размислува за нова лидерска средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ. Како што вели во своето вечерашно гостување во емисијата „360 Степени“ на Алсат, процесите веќе треба да се водат на друго ниво.

„Сметам дека процесот сега треба да се води на подетално и пооперативно ниво, каде што ќе може да се разговара за детали. Бидејќи ќе влеземе во процес на дефинирање на рокови“, рече Ковачевски.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button