СПОРТ

Близу 3,5 милиони денари донесоа двете нови Милионер Џек Пот добивки

Две нови, вредни МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки израдуваа двајца редовни играчи на Видеолотарија Касинос Австрија, изминатава недела. Нивната збирна сума изнесува 3,4 милиони денари.

Првиот се падна во раните часови од 20 јули, во објект на Вамико бет, кај популарниот „Чешел пазар“ во Струмица. Овој МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ му донесе 1.772.041 денари на среќниот добитник. Вториот се случи два дена подоцна, во Скопје. Во населбата Кисела Вода, во објект на Златна копачка освоени се 1.637.637 денари.

Advertisements

И двајцата добитници решија да не го откријат својот идентитет во јавноста, но затоа ние ја споделуваме нивната радост, како континуитет на среќни приказни, кои ги создаваат популарните добивки на Видеолотарија Касинос Австрија: Мини Џек пот (4.000-5.000 ден.), МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ (1.200.000-1.800.000) и СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ (8.000.000-12.000.000).

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button