ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Неофицијално се работи за дојава за бомба во Народниот театар

Пред неколку минути аларм за поставена бомба во центарот на Скопје. Полицијата го евакуираше просторот околу Театарот и Министерството за надворешни работи. На овој простор е забележано засилено присуство на полициски сили, додека кратко време е блокирано. Полицијата го евакуираше просторот околу Театарот и Министерството за надворешни работи. На овој простор е забележано засилено присуство на полициски сили, додека за кратко време патот што води кон МНР беше блокиран за сообраќај./Алсат.мк

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button