МАКЕДОНИЈА

Полиција пред штабот на ВЛЕН во Скопје, ова е причината

Пред седиштето на ВРЕДИ (ВЛЕН), во непосредна близина на плоштадот Скендербег, се распоредија  зголемени полициски сили откако дел од симпатизерите на ДУИ почнаа да се собираат да го прослават резултатот на кандидатот Бујар Османи.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button