ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Бујар Османи од штабот на ДУИ ја најави победата во албанскиот табор

Бујар Османи од штабот на ДУИ ја најави победата во албанскиот табор

Бујар Османи од штабот на ДУИ ја најави победата во албанскиот табор. “Победивме во секоја општина во државата, длабоки победи во Харачина, Врапчиште, Студеничан, Боговина, Желина, Ресен, во Струга, Тетово, Манастир, Кичово, Гостивар итн.“, рече Османи.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button