ВЕСТИМАКЕДОНИЈАПатот кон

Реџепи: Проценив дека не треба да гласам за недоверба на Владата

Реџепи: Проценив дека не треба да гласам за недоверба на Владата

Ме избркаa од мојата политичка партија, изјави Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат, велејќи дека неговата партија не прифатила да има состанок на органите.

Advertisements

„Мојата партија ме избркaа, не прифаќајќи состанок на нејзините тела, ниту пред ниту по мојата акција, да ги слушне моите аргументи“, рече Кастриот Реџепи. طريقة المراهنات في كرة القدم

Тој нагласи дека претседателот на неговата партија го избркаa од партијата преку социјалните мрежи. موقع قمار /Alsat.mk

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button