ВЕСТИМАКЕДОНИЈАПатот кон

Стојановска: СДСМ бара спас и да ја сподели одговорноста

Стојановска: СДСМ бара спас и да ја сподели одговорноста

Дафина Стојановска од ВМРО-ДПМНЕ вечерва во емисијата Патот кон во Алсат,  рече дека и покрај тоа што проблемите на ДУИ се внатрешни, не смееме да заборавиме дека ДУИ е дел од власта.

Advertisements

“Пожарот што почна да гори во ДУИ полека ќе влезе во владата и има различни ставови”, рече Дафина Стојановска. قوانين البوكر بالصور

Taa додаде дека мали се можностите за проширена влада, бидејќи според неа владата, особено СДСМ бара спас. كازنو /Alsat.mk

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button