MPB: 200 gjoba në Shkup, 97 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 200 gjoba në Shkup, 97 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 200 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 97 për tejkalim të shpejtësisë, 21 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.
Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 13 gjoba për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 2 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes dhe 8 të tjera për kalim në të kuqe në semaforë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button