MPB: 244 gjoba në Shkup, 117 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 244 gjoba në Shkup, 117 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 244 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 117 për tejkalim të shpejtësisë, 15 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 7 për vozitje pa patentë shoferi.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 3 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë, 4 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, katër për kalim në të kuqe në semaforë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button