Musk: Bëra shaka, nuk do ta blej Manchester United

Njeriu më i pasur në botë, Elon Musk, tha se po bënte shaka kur tha se kishte ndërmend të blinte Manchester United.

Musk njoftoi në Twitter se do të blinte klubin anglez, kështu që ata kërkuan falje dhe shpjeguan se po bënte shaka.

– E gjitha është një shaka e vjetër në Twitter. Nuk do të blej klube sportive. Megjithatë, nëse do të vendosja për këtë, do të zgjidhja Manchester United. Ky është ekipi im i preferuar që nga fëmijëria, shpjegoi Musk.

Manchester United është në pronësi të shumicës së trashëgimtarëve të biznesmenit amerikan Malcolm Glazer, i cili bleu klubin në 2005 dhe vdiq në maj 2014.

LEXO EDHE:

Back to top button