Ndërpritet ndeshja Rumani – Kosovë, ekipet largohen nga fusha

Ndërpritet ndeshja Rumani – Kosovë, ekipet largohen nga fusha

Është ndërprerë ndeshja mes Rumanisë dhe Kosovës.

Gjyqtari kryesor ndeshjes ka vendosur për ndërprerjen e ndeshjes, pasi disa tifozë rumun kanë ndezur mjete piroteknike.

Ata gjithashtu kanë shfaqur mesazhe skandaloze kundër shtetit të Kosovës.

Rumunët po dëgjohen që nga fillimi i ndeshjes duke brohoritur “Serbia, Serbia”.

Ekipet janë larguar drejt zhveshtoreve.

LEXO EDHE:

Back to top button