‘Në pranverë e çlirojmë Krimenë, lufta merr fund’: Rusia e dëshpëruar ndërroi komandantin në Ukrainë përsëri

‘Në pranverë e çlirojmë Krimenë, lufta merr fund’: Rusia e dëshpëruar ndërroi komandantin në Ukrainë përsëri

Sipas të dhënave të përditësuara të inteligjencës britanike, forcat ruse kanë pësuar humbje të mëdha në front për muaj të tërë, e po vazhdojnë edhe tani.

Lufta në Ukrainë është përshkallëzuar edhe më tej në javët e fundit që prej se presidenti rus Vladimir Putin njoftoi ‘mobilizimin e pjesshëm’, rekrutimin e civilëve në ushtri. Poashtu mercenarët e Wagner dhe të burgosur janë rekrutuar në përpjekje për të ngadalësuar kundërsulmin ukrainas.

LEXO EDHE:

Back to top button